Spolu jsme
silnější. A vy bohatší

Kdo vám ho poskytne?

Bc. Veronika Hliněnská, MRE
oblastní manažerka ve společnosti Broker Consulting, a. s., finanční, realitní a investiční specialistka

“Věnuji se realitám i finančnímu plánování. Mou prací a hlavně posláním je, aby klienti i spolupracovníci dosáhli naprosté finanční nezávislosti a prožili spokojený a naplněný život. Mým hlavním cílem je být klientům vždy k ruce při velkých životních krocích a rozhodnutí. Nejvíce se mě naplňuje, když vidím, že má práce dává smysl, když vidím, že jsou klienti spokojeni a všichni si můžeme společně plnit své sny.”

Další členi týmu očima Veroniky Hliněnské

"Výborná a cílevědomá obchodnice, o kterou se vždy dá opřít jak v osobním, tak pracovním životě. Extrémně týmová hráčka – jednou bude opravdu vysoce postavená ředitelka. Lidí jako je ona je velice málo, a proto si ji opravdu vážím.“
Kristýna Tintěrová
finanční specialistka senior
"Moje pravá ruka, bez které bychom já i celý tým byli ztraceni. Její superschopností je perfektní a rychlá komunikace s klienty i kolegy, když potřebujeme něco akutně vyřídit. Kristýna je důsledný, týmový a naprosto nepostradatelný člověk.“
Kristýna Hliněnská
vedoucí back office

Kde se můžeme potkat?

Snažíme se o co nejlepší péči. Nejen v rámci poskytovaných služeb, ale také při osobním jednání. Proto v našich kancelářích na adrese Hybešova 30 v Brně najdete maximální komfort i špičkový servis.

Kontaktní formulář

Chcete poradit, jak výhodně naložit se svými financemi? Sháníte nové bydlení či zvažujete prodej nemovitosti? Anebo byste se rádi přidali do našeho týmu? Napište mi přes kontaktní formulář. Ozvu se obratem.

Stisknutím tlačítka ODESLAT FORMULÁŘ potvrzujete, že jste se seznámili s mým Prohlášením o ochraně osobních údajů a souborech cookie.